Svinības Port Hotel
Vai meklējat ideālu vietu svinībām? Port Hotel piedāvā elegantu un mājīgu atmosfēru jebkura veida svinībām – no dzimšanas dienām un kāzām līdz korporatīvajiem pasākumiem un ģimenes jubilejām.
BASEINS
Atpūtas komplekss Laguna ar peldbaseinu, džakuzi, saunu un tvaika pirti.
RESTORĀNS
Viesnīcas restorāns viesus ciena ar garšīgām maltītēm un īpašiem sezonas piedāvājumiem.
APRĪKOJUMS
Mēs nodrošinām nepieciešamo TEHNISKO APRĪKOJUMU un iekārtojam telpas atbilstoši pasākuma specifikai.
NUMURIŅI
Mēs varam izmitināt līdz 29 viesiem Single numuros un līdz 78 viesiem TWIN / TRIPLE numuros
Kāpēc izvēlēties Port Hotel?
Dažādas svinību telpas
Piemērotas gan nelielām, gan lielām svinībām
Elegants galda klājums
Iespēja izvēlēties no dažādiem stiliem un dekorācijām
Gardēžu ēdienkarte
Piedāvājam individuāli pielāgotu ēdienu un dzērienu izvēli
Viesnīcas pakalpojumi
Iespēja nakšņot moderni iekārtotos numuros
Brīnišķīga atmosfēra
Profesionāla komanda parūpēsies par katru detaļu
Svinībām piedāvājam piecas telpas
Restorāns
Restorāns 2. stāvs
Burinieks
Bāka
SPA
Svinību ēdienkartes
Junga
45 Eur / Personai
Uzkodas
Salāti
Plates
-
Vistas balotīne ar spinātiem un tomātiem, liellopa gaļas kroketes, vistas gaļas BBQ iesmiņi, cūkas fileja terjaki – sinepju marinādē, kornišoni, Lombardi pipari
-
Gran Moravia, Brie, Dor Blue, marinēts kazas siers, pildīti mini pipariņi ar svaigsieru, rieksti, vīnogas, olīvas
-
Sezonas dārzeņu plate ar diļļu – ķiploku mērci
Pamatēdieni porcionēti pēc viesu izvēles
Deserti
Dzērieni
Matrozis
55 Eur / Personai
Uzkodas
-
Biešu maizes kanapē ar lēni gatavotu pīles krūtiņu, spinātu krēmu un apelsīnu marmelādi
-
Volavāni ar avokado krēmu un citrusaugļos marinētām Ziemeļjūras garnelēm
-
Spinātu mīklas groziņš ar liellopa rostbifu, mārrutku krēmu un kornišonu
-
Cannoli ar saulē kaltētu tomātu krēmu, drupinātām pistācijām un kaltētām olīvām
Salāti
Plates
-
Mazsālīta laša fileja uz kartupeļa rosta, liellopa gaļas kroketes, burbonā izturēts liellopa rostbifs, vistas gaļas BBQ iesmiņš, kraukšķīgās Panko garneles, marinēts kazas siers, pildīti mazie pipariņi, pildītas olīvas
-
Brie siers, Dor Blue siers, Parmesan cietais siers, Prosciutto, Fuet desiņas, Chorizo, vīnogas, rieksti, grisīnī, vīģu ievārījums
-
Sezonas dārzeņu plate ar diļļu - ķiploku mērci
Pamatēdieni porcionēti pēc viesu izvēles
-
Grilēts liellopa muguras steiks teppanjaki marinādē ar jaunajiem Agates kartupeļi, grilētiem sezonas dārzeņiem un demi – glace mērci
-
Estragona sviestā cepts jūras asaris, ar sakņaugu kuskusu, siltajiem Pokčoi salātiem un citrusaugļu – baltvīna mērci
-
Pīles stilba konfits ar ķirbju risotto, sviestā ceptiem Briseles kāpostiem, saldo ķiršu – ābolu glazūrmērce
Deserti
Dzērieni
Kapteinis
65 Eur / Personai
Uzkodas
-
Kanapē ar valriekstu – siera krēmu, karsti kūpinātu zuša fileju un foreļu iekriem
-
Burkānu mīklas groziņš ar tīģergarneli, mango – čili čatniju un svaigu kinzu
-
Kanapē ar liellopa filejas tartaru, smalcinātiem kaperiem, olīvām un mīksti vārītu paipalu olu
-
Biešu maizes kanapē ar mazsālīta laša fileju, svaigu laima krēmu un wakamē jūras zali
-
Cannoli ar saulē kaltētu tomātu krēmu, drupinātām pistācijām un kaltētām olīvām
Salāti
-
Viegli svilināta laša fileja ar citrusaugļu filejām, rukolu un apelsīnu – sezameļļas vinegretmērci
-
Lapu salāti ar mīksto kazas sieru Bushe, balzāmetiķī glazētām bietēm un grauzdētiem valriekstiem
-
Cēzera salāti ar pašu gatavotu, krēmīgu anšovu mērci, pasniegti ar ceptām tīģergarnelēm vai grilētu vistas krūtiņu
-
Klasiski liellopa gaļas salāti ar pikantu mārrutku majonēzi
Plates
-
Mazsālīta laša fileja, kraukšķīgās tīģergarneles Panko, ceptas zaļās mīdijas, kūpināta laša fileja, siļķes fileja Matjē, Auksti kūpināta makreles fileja, marinēti sīpoli, kaperi, pildītas karaliskās olīvas
-
Brie siers, Dor Blue siers, Parmesan cietais siers, Prosciutto, Fuet desiņas, Chorizo, vīnogas, rieksti, grisīnī, vīģu ievārījums
-
Mazsālīta laša fileja uz kartupeļa rosta, liellopa gaļas kroketes, burbonā izturēts liellopa rostbifs, vistas gaļas BBQ iesmiņš, kraukšķīgās Panko garneles, marinēts kazas siers, pildīti mazie pipariņi, kornišoni, marinēti Lombardi pipari
-
Sezonas dārzeņu plate ar diļļu - ķiploku mērci
Pamatēdieni porcionēti pēc viesu izvēles
-
Liellopa filejas Argentīnas steiks ar sviestā ceptiem jaunajiem kartupeļiem, grilētiem dārzeņiem un demi – glace mērci
-
vai
-
Lēni gatavota pīles krūtiņa ar batāšu biezeni, sviestā ceptiem mini baby dārzeņiem un ķiršu BBQ glazūrmērci
-
vai
-
Garšaugu sviestā cepta Atlantijas mencas fileja ar divkrāsu sparģeļiem un omāra bisk mērci
Deserti
Dzērieni
Galda klājumi jūsu svinībām
Port Hotel piedāvā dažādus galda klājumu stilus, kas padarīs jūsu svētkus īpašus. No klasiskas elegances līdz moderniem un tematiskiem risinājumiem – mēs palīdzēsim izveidot tieši jūsu vēlmēm atbilstošu atmosfēru.