Augusta īpašā ēdienkarte – vasaras garšu piedzīvojums

Šomēnes aicinām jūs uz vasarīgi izsmalcinātu garšu piedzīvojumu, kur sezonas labumi apvienoti ar elegantu izpildījumu un mūsu pavāru radošo pieskārienu.

Siltie grila salāti ar cieto aitas sieru un paniņu–maurloku emulsijas mērci –
Viegls, bet izteiksmīgs vasaras ēdiens ar raksturu.

Cepta butes fileja ar mīkstčaulu krabja un dārzeņu pildījumu, ķiploku sviestā ceptām sviesta pupiņām un Rieslinga–apelsīnu mērci –
Elegants jūras velšu baudījums ar izsmalcinātu citrusīgu akcentu.

Melleņu tarte ar kazas siera saldējumu un vaniļas krēmu –
Neparasts un izteikti sezonāls deserts, kurā satiekas ogu svaigums un siera krēmīgums.