ĪPAŠĀ JŪLIJA ĒDIENKARTE

Šomēnes aicinām uz vasarīgi izsmalcinātu garšu piedzīvojumu, kur sezonas labumi savienoti ar elegantu izpildījumu un pavāru radošumu.

  • Pannā ceptas tīģergarneles terijaki mērcē ar svaigu mango un rukolu
    Viegls, eksotisks sākums ar saldeni pikantu niansi.
  • Lēni gatavots cūkas stilbs ar kartupeļu-spinātu biezeni un gailenēm saldkrējuma mērcē
    Sātīgs, sezonāls ēdiens ar bagātīgu garšu un mājīgu noskaņu.

Dzirkstošā zemeņu zupa ar bazilika-vaniļas saldējumu
Atsvaidzinošs un aromātisks saldais ēdiens vasaras noslēgumam.

Īpašā ēdienkarte pieejama visu jūliju katru dienu no plkst.
Aicinām rezervēt galdiņu savlaicīgi.