Sasildi ziemu ar sezonas garšām — no samtainas krēmzupas līdz izsmalcinātam jēra cepetim un desertam ar ogu svaigumu.
Muskatķirbja krēmzupa – mīkstčaulu krabja – paipalu olas tartars, diļļu eļļa un grauzdēti lazdu rieksti
9 €
Jēra pleca cepetis — “Beluga” lēcu–sakņaugu sautējums, ceptu ķiploku–pistāciju biezenis un portvīna–plūmju glazūrmērce — bagātīga, sildoša garša svētku cienīgām vakariņām
23 €
Port Hotel siera kūka — smiltsērkšķu un aveņu gēls, svaigas ogas — viegli skābena nots un samtains saldums ideālam noslēgumam
8 €
📍 Gaidīsim Port Hotel restorānā Ādažos — rezervē galdiņu un izbaudi mēneša īpašo piedāvājumu!