Šefpavāra īpašais piedāvājums

Sasildi ziemu ar sezonas garšām — no samtainas krēmzupas līdz izsmalcinātam jēra cepetim un desertam ar ogu svaigumu.

Muskatķirbja krēmzupa – mīkstčaulu krabja –  paipalu olas tartars, diļļu eļļa un grauzdēti lazdu rieksti

9 €

Jēra pleca cepetis — “Beluga” lēcu–sakņaugu sautējums, ceptu ķiploku–pistāciju biezenis un portvīna–plūmju glazūrmērce — bagātīga, sildoša garša svētku cienīgām vakariņām

23 €

Port Hotel siera kūka — smiltsērkšķu un aveņu gēls, svaigas ogas — viegli skābena nots un samtains saldums ideālam noslēgumam

8 €

📍 Gaidīsim Port Hotel restorānā Ādažos — rezervē galdiņu un izbaudi mēneša īpašo piedāvājumu!